Top

Një nga aspektet më interesante të një udhëtimi në një kulturë tjetër nga e jotja është të zhytësh veten traditat dhe shijet e saj të njohim zakonet,

  No posts were found.

KUZHINA NE BOTE

Ushqimi është një nga gjërat më të mira në botë. Kjo faqe dedikohet kuzhinës në botë, të njohim pjatat e ndryshme, shije të çuditshme dhe pse jo të zbulojmë ku ndodhen restorantet më të mirë dhe të lirë 🙂 Som tum, dim sum, smørrenbrød dhe pinxtos? Zbulojmë sëbashku për çfarë bëhet fjalë....

  Sorry, no posts matched your criteria.

Slide

See how I helped real readers plan, save and go on the trip of a lifetime. And get actionable steps you can use to travel anywhere — no matter your income or where you're from!

  BEST MONEY - SAVING TRAVEL TIPS!

  Destinacione

  Ne jemi TheTouristPoint, asistentët tuaj të udhëtimit!

  Hi! Jam elsa 🙂
  Let’s go travel

  Më pëlqen të lexoj, të gatuaj, të shoh një film të bëj një aperitiv në lokalet e Milanos. Adhuroj të vrapoj duke dëgjuar muzike. Më pëlqen një gotë verë e mirë dhe jam një koleksioniste e verës :). Më pëlqen të udhëtoj dhe të planifikoj një udhëtim.

  Zbulova udhëtimet në vitin 2011 dhe që atëherë jam gjiithmonë me valixhen gati. Deri tani kam vizituar më shumë se 45 vende të botës.

  Më shumë informacione? Kontakto [email protected]

  Melissa Johanson

  Slide
  Instagram
  It seams that you haven't connected with your Instagram account