Top

sa here mundesh Udheto Gjithmone Shko dhe Eksploro Jeto Adventurat Jeto Dashuro Natyren

KOHË E LIRË

dhuro një weekend në natyrë

Natyrës

Vaso Dushi

Gurrët zbardhin,nëpër brigje
Lumi rrjedh,gjithë zhurmë
Delet varg,nëpër shtigje
Që nga malet,zbresin turmë!

Dhe tek shelgjet lozonjarë,
Porsi vajza,me gërsheta
Ndaloj pak e frymë marr..:
Sa e bukur qenkësh jeta!

Slide Kudo qe te shkoni, shkoni me gjithe zemer.

MY TRAVEL ESSENTIALS

A useful travel essentials you should add to your packing list