Top
o

Get In Touch

Je duke menduar për pushimet?

FITO nje udhetim me mua 🙂

Për të marrë pjesë është shumë e thjeshtë:

1- Ndiq @thetouristpoint

2- Zgjidh një foto të vëndit që dëshiron të vizitosh

3- Publikoje në storie dhe bëj tag @thetouristpoint

4- PS e fundit bashkohu GRUPIT tone ne FB  dhe fto te pakten 3 nga miqte tuaj!

Slide

get in touch

Për të gjitha pyetjet dhe bashkëpunimet me biznesin ju lutemi kontaktoni [email protected] Për çdo kërkesë tjetër ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm.