Top

Slide

Eksploro sipas destinacionit

Evropa

Albania
Austri
Angli
Belgjikë
Danimarkë
Francë
Gjermani
Greqi
Hollandë
Hungari
Kroaci
Itali
Irland
Maltë
Portugali
Republika Çeke
Slovaki
Spanjë
Suedi
Svicër
Turqi

Afrikë

Karaibe

Kuba

Kosta Rika

Vizitorë
Të regjistruar
Like të website

Na ndihmo edhe ti të rrisim shikueshmërinë e faqes

o
o

Fluturime

6 destinations

o

Fotografi

5 destinations

o

Guida

16 destinations

Kutlure

4 destinations

Plazhe

4 destinations

Slide

Hi! Ju dedikoj këtë citat nga filmi Into The Wild

Ka kaq shumë njerëz të pakënaqur, të cilët megjithatë, nuk marrin kurrë iniciativën për të ndryshuar situatën e tyre, sepse kushtëzohen nga siguria, konformizmi, tradicionalizmi. Të gjitha këto duken sikur sigurojnë paqen e shpirtit, por në realitet për shpirtin aventuroze të njeriut nuk ekziston asgjë më shkatërrimtare se sa një e ardhme e sigurt. Bërthama e vërtetë e shpirtit jetësor të një personi është pasioni për aventurat. Gëzimi për të jetuar vjen nga takimi me përvoja të reja dhe prandaj nuk ka gëzim më të madh se të kesh një horizont që ndryshon vazhdimisht, të gjesh veten çdo ditë nën një diell të ri dhe të ndryshëm…

Nuk duhet të gjejmë veçse guximin për t’u kthyer kundër stilit të jetës që jemi mësuar dhe të hidhemi drejt një ekzistencë jo konvecionale.

Christopher McCandless

o