Top
Image Alt

Bashkëpunime

Bashkëpunime

Dëshironi të bashkëpunoni me ne?

Ju intereson një bashkëpunim me një travelblogger?

Dëshironi të reklamoni biznesin tuaj, strukturën tuaj ose produktin tuaj?

Jemi në disposicion për bashkëpunime të ndryshme, si me: agjenci turistike, struktura, por edhe me çdo produkt apo shërbim të lidhur me udhëtimin.

Nëpërmjet blogut tonë, rrjetet sociale (Facebook, Instagram, Twitter dhe YouTube) ne mund të promovojmë agjencinë tuaj, strukturën tuaj ose shërbimin tuaj dhe t’i japim shikueshmëri. Në fakt, falë lexuesve tanë, ne mund t’ju ndihmojmë dhe të kontribuojmë në prezantimin e një audiencë të re.

Si mund të bashkëpunojmë së bashku?

Mund të bashkëpunojmë së bashku në mënyra të ndryshme:

  • Feedback të bizneseve, produkteve, shërbimeve apo strukturave
  • Postimet e sponsorizuara;
  • Video të personalizuara;
  • Blog tour;
  • Promovim evente ose aktivitete;
  • Konsulencë;
  • Intinerare;
  • Promovimi në mediat sociale;
  • Reklama

Për çdo informacion mund të kontaktoni:

[email protected]